Kanske ligger du just nu i solstolen med en paraplydrink bredvid dig och funderar på absolut ingenting. Eller så ligger du och fantiserar kring ditt drömkök. Jag tror på det sistnämnda och tänker därför bjuda på lite inspiration från ett av köken vi designat till kund under våren.

Men först några förebilder:


Kunden var trött på den tunga och röriga känslan som de upplevde att köket hade. De drömde om ett modernt kök med mindre kontraster, lyxig känsla och en färgsättning som innehöll deras favoritfärg grön.

Vår inredningsdesigner Madeleine Frick blev tilldelad projektet och tog först fram ett designkompendium till kunden för att ge dem den rätta känslan, stämningen, material- och färgsättningen. Ett designkompendium är en djupdykning i kundens livsstil för att både vi och kunden ska förstå behoven och livsstilen. Ett kök är en stor investering och det är viktigt att det blir personligt utformat utifrån människorna som ska använda det. Men det är också viktigt att köket passar in i fastighetens formspråk som i detta uppdraget är “sekelskifte”. Och inte minst – BELYSNINGEN!! Det kan inte nog betonas hur viktig den är…

När designkompendiet är godkänt börjar designern rita. Planskiss, 2D och 3D. När det är klart och godkänt av kund går de vidare till vald köksleverantör. I många av våra köksprojekt jobbar vi parallellt med den köksplanerare som representerar leverantören.

Köksrenoveringen är nu helt klart hos kunden och vår fotograf Irika Sandström har tagit de här superfina bilderna.

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig att planera ditt kök? Eller ett annat rum i din bostad? Kontakta oss på kontakt@houseofsuccess.se så bokar vi in ett kostnadsfritt och förutsättningslöst förstamöte.

Njut av stunden i solstolen och fortsätt drömma om ditt nya kök;-).

Sommarkramar från Anna<3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*