Projektdetaljer

Vårt Koncept

Konceptet är att greppa helheten, att på djupet förstå förutsättningarna och locka fram potentialen. Innan ett projekt startar görs en grundlig research. Stor hänsyn tas till fastighetens arkitektur och byggår, likväl som till människorna som ska leva eller verka i miljön. Och att försöka hitta lösningar som både är klimat- och budgetsmarta är en självklarhet!

Ett rum eller hela fastigheten. House of Success beprövade koncept lämpar sig lika bra för såväl små som stora projekt. De startar, fortskrider och avslutas alla på samma vis: du berättar om dina drömmar, utifrån dem skapas en tydlig plan, ett kompetent team sätts ihop, skjortärmarna kavlas upp och jobbet kan påbörjas. Och när projektet är i mål, utvärderas det noggrant tillsammans med projektledaren. Och det enda du gjorde, var att ta kontakt med oss på House of Success. Vi gör inte bara din värld vackrare, vi gör den även smidigare.

Starkt team med bred kompetens

Designers. Inredare. Projektledare. Konceptutvecklare. Fotograf. Kompetenta och handplockade medarbetare som vi tillhandahåller med i alla våra projekt. Utöver detta har vi nära samarbeten med murare och plattsättare, snickare, målare, elektriker och rörmokare. Alla med lång erfarenhet av både renovering och nyproduktion. Alla med stor förståelse och intresse kring design. Det är det här vi menar med en riktig inredningsbyrå. Det är detta vi syftar på när vi säger att vi jobbar med helhetskoncept. Vår nyckel till framgång är att vad vi än, tillsammans med dig, bestämmer oss för att göra, vilka “galna” och storslagna idéer våra designers än tar fram, så vet vi att vi kan leverera.