följa
nyhetsbrev

House of success - building

Vad är det för skillnad på 
renovering och ”renovering”?

Från rådgivning till projektledning

Resan börjar med en MOODBOARD

Investering & avkastning

Alla investeringar du gör i din bostad ska ge avkastning. Annars är de på något sätt fel. Ett nytt kök, ett nytt badrum, en uppdaterad fasad o s v – det ska öka värdet på din bostad. Du kan så klart göra saker i ditt hem för att du måste men du kan också göra saker som andra är beredda att betala för, den dagen du ev ska sälja. Självklart är ju prio ett att du ska trivas i din bostad, men det brukar faktiskt hänga ihop med bra och genomtänkta val.

Marknad, trender & miljö

Planerar du för ombyggnad och renovering av din bostad? Då börjar resan här. Vi hjälper dig igenom hela projektet med både designförslag via en inspirerande moodboard, budgetplanering, hantverkare, projektledning och rådgivning. Vi sätter ihop ett kompetent och pålitligt team, anpassat för just ditt projekt, och är tillgängliga precis så mycket som du önskar och projektet kräver. Vi hjälper även till med värdering av din bostad under resans gång eftersom ett av målen i våra projekt alltid är att din investering så småningom ska ge en bra avkastning med hjälp av rätt värdeökning på din bostad. Det är skillnad på renovering och ”renovering”. Våra medarbetare och samarbetspartners har förutom sina specialistområden även stenkoll på marknad, trender, klimat och miljö.
detalj krukadetalj lampadetalj blommadetalj

Berätta om ditt projekt

Kostnadsfria hembesök

Vi erbjuder kostnadsfria hembesök i Ystad, på hela Österlen och längs Sydkusten. Vi hjälper till med allt ifrån att välja ut lite nya kuddar, plädar, gardiner och bäddningar – till att komma med förslag till ombyggnad och renovering. Oavsett om du ska bo kvar i din bostad eller om den ska säljas.

Våra leverantörer & samarbetspartners

Vi handplockar våra leverantörer. Det är viktigt för oss att kunna erbjuda möbler och inredning i alla prisklasser. Alla ska ha råd att ha ett fint hem! Några av de leverantörer vi jobbar tillsammans med är: Jakobsdals Textil, Affari, Artwood, Cozy Living Copenhagen, Skinnwille, PR Home och många, många fler.

    Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

    crosschevron-right