följa
nyhetsbrev

HEJ 2021

Vi håller som bäst på att städa bort julen och göra vårt showroom vårfräscht. Ut med det gamla och in med det nya. Året alltså. Men också lite färger. Det hör liksom till när det går mot ljusare tider att man även lättar upp lite i sin inredning. Inte konstigt alls att det säljs så mycket tulpaner nu!! De lättar verkligen upp ett rum efter granris och julstjärnor.

Förutom att vi piffar med vår inredning, så håller vi också på att göra en ny broschyr, som ska vara klar för tryck i nästa vecka. En broschyr som beskriver vårt affärskoncept. Och det som mer händer så här i början på året, är att vi ska ta en liten yta på vårt lager och bygga ytterligare ett rum. Vi behöver nämligen fler arbetsplatser;-). Mer än så säger jag inte just nu...

NYTT INOM RUT... Inredningstjänster omfattas fortfarande inte av RUT, men däremot nytt för i år är att möblering och montering av möbler ingår i nya RUT-tjänsterna. Riktigt bra!! Dessutom höjs avdraget till 75 000: -/pers, mot som det var tidigare, 50 000: -/pers.

Ja, och som sig bör när man går in i ett nytt år, så ska en agenda spikas. Men än så länge är det svajigt vad gäller att anordna mingel och inspirationsföreläsningar, så vi får väl suga på den karamellen ett tag till. Men vi är såååå redo att komma igång med aktiviteter i vårt showroom!! Så nu håller vi tummarna för att det är möjligt inom en snar framtid:-). Vi är iaf otroligt tacksamma att vi kunde ha vår invigning i höstas på det vis som vi önskade. Och nu, för första gången, släpper vi de fantastiska bilder som vår egen fotograf Irika tog den kvällen <3. Så, håll tillgodo!! Vi längtar efter mingel, kramar och människor<3.

Kram, Anna

cross