följa
nyhetsbrev

HOTEL "LA BOUTIQUE"

När krögaren Johan Lenngerd förvärvade Hotell Tornväktaren i Ystad, fick vi på House of Success den stora äran att sätta designen. Att designa och inreda ett hotell hade länge varit drömmen, så när frågan kom, kändes det som det mest självklara i hela världen. Jag tror t o m att vi hade planen klar;-) - i a f en vision.

Hotellet har sju helt unika rum i varierande storlek. Vi ville förstärka det unika och också göra det enkelt för Johan att sätta namn på rummen. Och det är ju också ett fantastiskt bra sätt att få gästerna att komma ihåg från gång till gång vilket rum de bott i. För gång på gång blir det om man trivs! Och trivselfaktorn är hög på detta Boutique Hotell i centrala Ystad. Mitt på gågatan om man ska vara exakt. Och hur härligt är inte det - att kliva rakt ut i vimlet på morgonen, leta upp favoritcaféet och inta dagens första kopp kaffe?

De sju olika rummen fick varsin färgsättning. Mörka, mustiga färger med så pass mycket svärta i att de känns som en stor kram när man kommer in i rummet. Att behålla sekelskifteskänslan från fastighetens byggår var en självklarhet. Vi ville skapa en mystik i det klassiska. Så, varmt välkommen till Petrol, Midnight Blue, Burgundy, Rust Red, Emerald Green, Gold Ocra och Dark Plum. Vilket rum skulle bli din favorit?

De fina bilderna är tagna av fotograf Jeanette Lindeskog.

cross