Open Close
House of Success
Boka styling

Inredning och styling optimerar din bostad

INREDNING | STYLING | DESIGN

Inredning och styling optimerar din bostad inför försäljning. House of Success skapar också personliga hem och arbetsplatser att leva och verka i.

STYLING INFÖR FÖRSÄLJNING

Att ta hjälp av en mäklare med själva försäljningen när det är dags att byta bostad, är ganska självklart idag. Lika självklart borde det vara att ta hjälp med styling eftersom det i allra högsta grad påverkar både säljprocess och slutpris.

Ett snyggt och väloptimerat hem tenderar att locka fler spekulanter till visningen, bidra till ett snabbare avslut och generera ett högre slutpris.

Bjud hem oss på ett kostnadsfritt och förutsättningslöst besök, så diskuterar vi tillsammans fram hur vi bäst optimerar just er bostad.

Kostnad för styling är avdragsgill när du deklarerar försäljning av din bostad.

INREDNING & DESIGN

Vid ombyggnad, nybyggnad och renovering är det många beslut som ska fattas, inte minst vad gäller material- och färgval. Undvik dåliga beslut och dyra felköp! Låt oss vara ert personliga bollplank någon timme, eller använd vår kompetens och erfarenhet under hela processen.

HITTA STILEN

Hur inreder man hemmet när den ena parten gillar modernt och den andre föredrar vintage? Eller den ena bara vill ha vitt och den andre älskar färger? Att skapa ett hem som hela familjen trivs och mår bra i är viktigt. Vi behöver alla få lov att ge uttryck för den vi är, i vårt hem. Vi hjälper er att hitta och skapa stilen som passar er och ert hem.

SUNDA ARBETSPLATSER

Oavsett om du jobbar på ett litet kontor med få medarbetare, inom vård och omsorg eller på en stor industri, så påverkas du av miljön du vistas i. Även kunder och gäster som besöker arbetsplatsen påverkas. Med hjälp av t ex medvetet utvalda färgskalor kan vi skapa en positiv effekt på säljresultat, mående och relationer och på så sätt skapa trivsel, bättre förutsättning till prestation och inte minst, främja ändamålet med verksamheten. Bjud gärna in oss på ett kostnadsfritt inspirationsmöte så vi kan berätta mer.