följa
nyhetsbrev

House of success - Inredningshjälp

Vem bor här?

köksbord inspirationHouse of success sovrum

Hitta din inredningsstil

Direkt vi kliver över tröskeln till någons hem, börjar vi samla information och intryck om den som bor där. Vårt hem avslöjar nämligen en hel del om oss. Men först och främst är vårt hem så klart till för oss själva att trivas i, återhämta oss i, utvecklas i och må riktigt bra i. Och om vi sen dessutom tycker att vårt hem är snyggt och känner oss stolta över det, då är det riktigt bra!

Färg, form & flow

Att hitta stilen, färgkoordineringen och den där goa känslan är inte helt enkelt. Det är lätt att impulshandla inredning för att det ser snyggt ut i butiken, bara för att sedan inse att det inte alls blev samma känsla hemma. Det är också lätt att tro att man gör det enkelt för sig genom att måla allting vitt. Men i själva verket gör man det väldigt svårt för sig. Att inreda ett vitt rum och samtidigt få fram en ombonad känsla är väldigt svårt. Hos oss kan du enkelt boka hjälp för ett rum eller för hela ditt hem och din trädgård.
  • Konsultation, muntlig på plats i ditt hem där vi under en timme ger tips och råd kring möblering, färgsättning m.m. utifrån dina önskemål. 
  • Moodboard med text och bilder för inspiration till förändring. Som karta och kompass! Vi tar fram en stil som vi tror passar både dig och ditt hem och som du sedan enkelt följer vid inköp m.m. Här ingår ett kortare besök då vi intervjuar dig samt tar lite bilder på ditt hem.
  • Klimatsmart budgetrenovering, när du ska göra lite större förändringar i ditt hem och vill undvika att riva ut sådant som faktiskt går att återanvända, förädla, få en ny funktion och placering. Vi börjar med ett förutsättningslöst möte och återkommer sedan med en offert.
Boka nu!

Nu även

Online Homestyling

Oavsett var i världen du bor, så hjälper vi dig att designa ditt hem. Fyll i formuläret och bif två bilder, tagna på bredden med mobilen liggande, och ifrån varsitt håll i det rummet du vill ha hjälp med.
Innan vi sätter igång och designar ditt nya rum, tar fram en inspirerande moodboard, inköpslista, färgkoder m.m. så ringer en av våra inredningsdesigners upp dig och går igenom upplägget. Om du föredrar att vi kommunicerar via mejl, går det alldeles utmärkt. Snabbt, skoj och kostnadseffektivt!


    Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

    cross