följa
nyhetsbrev

LJUSTERAPI

Vinden viner utanför vårt showrooms stora industrifönster. Brasan är tänd och ur högtalarna kommer det finstämd loungemusik tillsammans med en behaglig, mustig röst. En perfekt höstdag på jobb med andra ord. Och det går åt mycket varm dryck dessa dagar;-).

Veckorna vi varit igång sedan vår Grand Opening har varit minst sagt fullspäckade av projekt till både företag och privatpersoner. Vi känner oss otroligt väl emottagna av er alla. Nyfikenheten kring våra lokaler är stor. Vår stora plan att vid olika tillfällen bjuda in till inspiration i form av dagar med drop in, har vi tyvärr, under rådande pandemi fått lägga lite på framtiden. Just nu måste vi hålla hårt på att det är tidsbokning som gäller - allt för att kunna garantera våra kunders och medarbetares trygghet och säkerhet när vi sitter i diverse projektmöten. Men ni ska veta, att det är helt okej att boka ett möte med någon av våra designers, även om ni bara befinner er i "drömstadiet". Är det något vi kan, så är det att få drömmar att både kännas och bli verkliga.

Men allt det där som händer i vår värld just nu, hindrar inte oss från att dela med oss av inspiration till er. Och är det något vi behöver i detta "mörker" så är det ljus. Vi vill helt enkelt slå ett slag för att du ska skapa din egen ljusterapi hemma. Det finns få saker i våra hem som påverkar oss så mycket som vår belysning. Är den rätt och tillräcklig så lyfter den oss. Men är den fel och bristfällig så sänker den oss...

Varje rum behöver fem till åtta ljuspunkter. Du behöver ljus som kommer uppifrån (taklampa), nerifrån (golvlampa) och från väggen (lampetter). Och där du sitter och arbetar behöver du riktigt bra arbetsbelysning - en sådan som reflekterar ljuset på datorskärmen på rätt sätt. Lampor är idag dessutom en stor del av designen i våra hem och inte minst på våra arbetsplatser. Vi jobbar med de flesta leverantörerna på marknaden och kan leverera belysning direkt hem till dig, inkl montering och upphängning, i alla prisklasser. En supersnygg lampa är inte detsamma som en superdyr lampa. Det finns inget likhetstecken mellan dessa båda. Däremot skapar det stil och harmoni när bostadens eller lokalernas alla belysningspunkter hänger ihop på ett eller annat vis. Att ha olika stil på t ex taklampor kan ge ett rörigt intryck.

I vårt showroom kan du "känna och klämma" på en hel del belysning och bli inspirerad. I din bostad eller i dina lokaler gör vi gärna ett kostnadsfritt besök och ser över all er belysning och kommer med förslag på hur ni kan knyta ihop både stil, komfort och funktion med hjälp av belysning.

cross