Open Close
House of Success
Boka styling

MATERIALVALEN PÅVERKAR SLUTPRISET

Äntligen lite vardag igen med rutiner och en sund livsstil;-). Ledighet i all ära, men det är i vardagen det händer:-). Det vi gör den mesta av tiden är också det vi får ett verkligt resultat på.

Vid den här tiden på året kan det upplevas lite tomt i de kanaler som marknadsför “bostäder till salu”, t ex Hemnet. Men snart så rasslar det till och det finns betydligt mer att välja på. Då kryper också lusten att renovera på oss. Lusten att renovera till oss själva eller till någon annan. Det finns fortfarande en marknad för att köpa, renovera och sälja. MEN!!! Det jag tydligt ser, är att det inte längre bara är att “renovera”… Kraven från köparen blir högre och högre och så enkla saker som val av ytskikt… färger, tapeter, klinkers, kök… kan bli direkt avgörande på sista raden.

Helheten är så otroligt viktig när vi renoverar – och framförallt om vi gör det åt någon annan… Och vi dessutom inte vet vem den “någon annan” är. Att låta oss vara en del i processen inte bara sparar du pengar på, genom att undvika felköp – du TJÄNAR pengar på att låta oss vara ett bollplank. Att få ihop helheten och “prata” med rätt målgrupp är ju vårt jobb. När var och en fokuserar på det som just den är bra på, blir resultatet top notch! Så, när du nu hittar det där perfekta drömhuset eller drömlägenheten att sätta tänderna i – bjud in oss på en kaffe (vi tar med oss både termos, bord och stolar;-)) så kan jag lova dig, att resultatet gynnar både dig, bostaden och en framtida köpare.

Må väl!
Anna

 

Inspirationsbilder