följa
nyhetsbrev

House of success - Styling

Du säljer din bostad en gång, 
varför inte denna enda gång, gå ”all in”?

1.2 milj

Största prisökningen i SEK - 2019

+34%

Högsta prisökningen i procent - 2019

Säljprocess & slutpris

Att ta hjälp av en mäklare med själva försäljningen när det är dags att byta bostad, är ganska självklart idag. Lika självklart borde det vara att ta hjälp av en stylist med homestyling eftersom det i allra högsta grad påverkar både säljprocess och slutpris. Ett snyggt och väloptimerat hem tenderar att locka fler spekulanter till visningen, bidra till ett snabbare avslut och generera ett högre slutpris.

Hyr möbler & inredning

På vårt stora lager har vi tillgång till möbler, inredning, belysning och textilier som representerar alla olika stilar och tidsepoker. Att hyra möbler och inredning, istället för att köpa, är vänligt mot både miljön och plånboken. När vi stylar din bostad tar vi hänsyn till flera faktorer som t ex arkitektur och målgrupp. Vi planerar hela upplägget och tar fram en tidsplan tillsammans med mäklare och fotograf.

Avdragsgill kostnad

Planerar du att sälja din bostad? Bjud hem oss på ett kostnadsfritt och förutsättningslöst besök, så diskuterar vi tillsammans fram hur vi bäst optimerar just din bostad. Kostnaden för styling är dessutom avdragsgill.
styling-4styling-3styling-1styling-hero

Berätta om ditt projekt

Kostnadsfria hembesök

Vi erbjuder kostnadsfria hembesök i Ystad, på hela Österlen och längs Sydkusten. Vi hjälper till med allt ifrån att välja ut lite nya kuddar, plädar, gardiner och bäddningar – till att komma med förslag till ombyggnad och renovering. Oavsett om du ska bo kvar i din bostad eller om den ska säljas.

Våra leverantörer & samarbetspartners

Vi handplockar våra leverantörer. Det är viktigt för oss att kunna erbjuda möbler och inredning i alla prisklasser. Alla ska ha råd att ha ett fint hem! Några av de leverantörer vi jobbar tillsammans med är: Jakobsdals Textil, Affari, Artwood, Cozy Living Copenhagen, Skinnwille, PR Home och många, många fler.

    Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

    crosschevron-right