följa
nyhetsbrev

House of success - Team

Tillsammans skapar vi framgång

Styrka & Kompetens

Att kunna erbjuda ett starkt och kompetent team för att designa, bygga och renovera ditt hem eller arbetsplats, är grunden i vår verksamhet. Att våra affärsområden är STYLING, BUILDING & BRANDING är ingen slump eller tillfällighet. Allting hänger ihop! Och vi är som team, allra bäst när vi får skapa ett koncept till kunden där alla bitar ingår: styling, building, branding. Då vet vi att det vi kreerar och levererar håller hela vägen, att det är kvalité på både tjänster och produkter och framförallt så vet vi att investering och avkastning går hand i hand. Många av våra projekt går dessutom (i samråd med kunden) att följa via våra digitala kanaler för att skapa ett intresse eller bara inspirera.
ANNA ÅKERMAN
En sann entreprenör och VD på House of Success. Anna är den som har helikoptervy på företaget och projekten och ser till att alla delar klickar in i varann likt ett pussel. Hennes största fokus är att låta bolaget växa i en naturlig takt, med rätt medarbetare och samarbetspartners. Hon är vår egen Pippi Långstrump: ”Det har jag aldrig gjort förut så det kan jag säkert!” Det finns inga problem som inte går att lösa, ingen önskan som inte går att uppfylla, en egenskap som kommer väl till pass när det gäller kundens önskemål - som naturligtvis alltid står i fokus på House of Success.
JIMMY NILSSON
En sann multikonstnär när det gäller hantverk! Jimmy är murare och plattsättare med våtrumsbehörighet, fenomenal på speciallösningar som byggs direkt på plats hos kunden och jobbar mer än gärna tillsammans med vårt designteam. Det finns ingenting, som Jimmy med stor ödmjukhet och hängivenhet, inte kan lösa för dig som kund. Jimmy är delägare i House of Success och driver bolaget tillsammans med Anna.
CATHRINE NORDSTEDT
Sprudlande inredningsdesigner som bygger upp vårt inredningsteam med varsam hand. Med unik fingertoppskänsla för allt som har med design att göra leder hon inredningsuppdrag och stylingprojekt till fulländning för våra kunder. Inget projekt är för konstigt eller för svårt för Cathrine, som ser möjligheterna i det ”omöjliga” som en spännande del av sin vardag. Med rörligt intellekt och med bus i blicken skapar hon rum att trivas i, oavsett uppdragets form.
SARA PERSSON
Alltid är på språng! Inredningsstylist, intresserad av fotografi och dessutom florist. Sara är galen i kuddar och textilier och inspireras gärna internationellt av sina många resor i världen. Behöver du hjälp med homestyling inför försäljning, är det främst Sara du möter. Hon är modig och frikostig med färg och form och håller aldrig igen på det där ”lilla extra” – det som får bilderna att sticka ut i medieflödet, det som får spekulanten att vilja boka sig till visningen och i nästa steg väcka den där känslan av att ”här vill jag bo”.
ANGELINA SKÖLDEHAMMAR
Med floristutbildning i botten har Angelina en unik känsla för färg och form - en stor tillgång vid våra olika inrednings- och stylingprojekt. Hennes stilsäkra öga visualiserar och skapar härliga miljöer i alla typer av inredningsuppdrag, från Moodboard till verklighet. Hennes lyhördhet inför kundens önskemål och hennes varma hjärta är utmärkande drag som får kunden att känna sig lugn och trygg med hennes arbete.
ANETTE CARLSSON
Spindeln i nätet hos oss på House of Success! Med kundtjänst och administration som huvuduppgift organiserar och lotsar Anette våra kunder till rätt medarbetare, på samma gång som hon ser till att koncept och struktur hålls ihop. Anette har alltid den där extra minuten över för dig och hennes främsta önskan är att du som kund ska känna att du är viktig för oss.

Berätta om ditt projekt

Kostnadsfria hembesök

Vi erbjuder kostnadsfria hembesök i Ystad, på hela Österlen och längs Sydkusten. Vi hjälper till med allt ifrån att välja ut lite nya kuddar, plädar, gardiner och bäddningar – till att komma med förslag till ombyggnad och renovering. Oavsett om du ska bo kvar i din bostad eller om den ska säljas.

Våra leverantörer & samarbetspartners

Vi handplockar våra leverantörer. Det är viktigt för oss att kunna erbjuda möbler och inredning i alla prisklasser. Alla ska ha råd att ha ett fint hem! Några av de leverantörer vi jobbar tillsammans med är: Jakobsdals Textil, Affari, Artwood, Cozy Living Copenhagen, Skinnwille, PR Home och många, många fler.

    Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

    cross