följa
nyhetsbrev

Vårt Koncept

Beprövat och framgångsrikt

Vårt Koncept

Konceptet är att greppa helheten, att på djupet förstå förutsättningarna och locka fram potentialen. Innan ett projekt startar görs en grundlig research. Stor hänsyn tas till fastighetens arkitektur och byggår, likväl som till människorna som ska leva eller verka i miljön. Och att försöka hitta lösningar som både är klimat- och budgetsmarta är en självklarhet!

Ett rum eller hela fastigheten. House of Success beprövade koncept lämpar sig lika bra för såväl små som stora projekt. De startar, fortskrider och avslutas alla på samma vis: du berättar om dina drömmar, utifrån dem skapas en tydlig plan, ett kompetent team sätts ihop, skjortärmarna kavlas upp och jobbet kan påbörjas. Och när projektet är i mål, utvärderas det noggrant tillsammans med projektledaren. Och det enda du gjorde, var att ta kontakt med oss på House of Success. Vi gör inte bara din värld vackrare, vi gör den även smidigare.

Läs mer om Styling, Building och Branding.

Starkt team med bred kompetens

Designers. Inredare. Murare. Plattsättare. Snickare. Målare. Elektriker. Ett urval av kompetens som vi tillhandahåller med i våra projekt. Alla handplockade och vana att arbeta tillsammans. Alla med lång erfarenhet av både renovering och nyproduktion. Alla med stor förståelse och intresse kring design. Det är det här vi menar med en riktig inredningsbyrå. Det är detta vi syftar på när vi säger att vi jobbar med helhetskoncept. Vår nyckel till framgång är att vad vi än, tillsammans med dig, bestämmer oss för att göra, vilka “galna” och storslagna idéer våra designers än tar fram, så vet vi att vi kan leverera

Berätta om ditt projekt

Kostnadsfria hembesök

Vi erbjuder kostnadsfria hembesök i Ystad, på hela Österlen och längs Sydkusten. Vi hjälper till med allt ifrån att välja ut lite nya kuddar, plädar, gardiner och bäddningar – till att komma med förslag till ombyggnad och renovering. Oavsett om du ska bo kvar i din bostad eller om den ska säljas.

Våra leverantörer & samarbetspartners

Vi handplockar våra leverantörer. Det är viktigt för oss att kunna erbjuda möbler och inredning i alla prisklasser. Alla ska ha råd att ha ett fint hem! Några av de leverantörer vi jobbar tillsammans med är: Jakobsdals Textil, Affari, Artwood, Cozy Living Copenhagen, Skinnwille, PR Home och många, många fler.

    Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

    cross